18 Eylül 2008

Parantez ve fındık vodka : )


Bir kaç sene öncesinde Refik gibi meşhur meyhanelerden ve Babylon'dan başka gidilesi yeri bünyesinde barındırmayan ve Taksim'e kıyasla oldukça ıssız olan Asmalımescit şenlendikçe şenleniyor!
Kalabalık sevmeyenlerin uzak durması gereken bir bölge; ama yazın son günlerinde rengarenk giyinmiş insanlarla dolu sokaklarda oturup içmek için ideal...
Babylon lounge'ın sokağındaki Parantez'i bir kaç hafta önce keşfettim. Ve geceki planım ne olursa olsun, Parantez'de bir "fındık duble" yuvarlamadan hiçbir yere gitmez oldum.
Parantez'i aslında meşhur yapan leziz "mojito"su. Herkes hayatında içtiği en iyi mojito'lar arasında sayıyor Parantez'de içtiğini.
Mojito'dan çok hoşlanmadığım için tercihimi vodkalardan yana yapıyorum ben. "Sakız havası" (sakızlı vodka) ve fındıklı vodka leziz.
Çalışanlar çok eğlenceli, müzikler her telden ve fiyatlar gerçekten uygun. Mojito arası tekila 5YTL, fındık duble 10YTL mesela.
Haftasonu giderseniz ya rezervasyon yaptırın ya da biraz erken saatte gidin derim ben. Kalabalık bir ekipseniz "sex on the asmalı" ile eğlenceli bir başlangıç da yapılabilir.
Yaşasın fındık vodka, yaşasın Parantez!*


Dip not: Giderseniz Özge'nin sarışın arkadaşından selam söyleyin, yerime de bir fındık vodka devirin : )


Telefon: 0212 245 75 15

Adres: Asmalımescit Jurnal Sok. No:1 Tünel



Abi dur bi MOJİTO içelim 12 ytl

Hadi bi TEKİLA atalım 5 ytl

Sakız Havası 12 ytl

Bi kova bira devirelim 30 ytl

Hiç yorum yok:

Pinterest'im

Instagram'ım