22 Kasım 2008

groove



Bundan dört sene önce, Babylon'a gitmek için girdiğimiz ara sokakta yürümekten korkardık. Sokaklar ıssız, pis ve bakımsızdı. Şimdi ise Asmalımescit Taksim'in en güzel yerlerinden biri. Sokaklara atılmış sobalarla sokakta oturup muhabbet etme keyfini bu mevsimde bile doya doya yaşatan, eğlence anlayışını tamamen değiştirmiş birbirinden hoş mekanlarla dolu bir semt(cik).

Asmalımescit'te lezzetli yemek yiyememe, güzel içki içememe gibi bir sorun yaşamak olası değil, karşılaşılabilecek en büyük sorun "sığamama". Üç kişiden fazlaysanız ve Asmalımescit'te olmak istiyorsanız eyvah! Dün on kişilik ekibimizle Parantez'e de Otto'ya da sığamadık ve böylece "get in to our groove" sloganlı Groove'u keşfetmiş olduk. Otto'nun karşı komşusu olan bu mekanın üst katı, sakinliği ve genişliği ile kalabalık gruplar için kurtarıcı. Gece yarısından sonra da masalar toplanıp, müzik ve dans ortamına geçiş yaplıyormuş, biz o kısmını henüz göremedik.


"Ohooo her yer de dolu" diye isyan edildiğinde, hafif bir müzik eşliğinde huzurlu bir ortamda muhabbet etmek isteyenler için kurtarıcı.


Adres: Asmalımescit Mah. ŞehbenderSok. No:18 Tünel
Tel: (212) 293 1733

Hiç yorum yok:

Pinterest'im

Instagram'ım