21 Kasım 2008

çikolatalı sufLe .)




"İçten içe kavrulan, dumanı tüterken şık bir tabakta önünüze bırakılan çikolatalı sufle, en içten tabirle kalça fetişisti bir adam için evin kapısından içeri girdiğinde eteği kalçalarına kadar sıyrılmış güzel bir kadını dolaba yaslanmış halde bulmak gibidir."

Eksisozluk'te yaygın olarak kullanılan, inanılmaz bir şekilde kanımın kaynadığı bazı kelime grupları var. Bunlardan biri de "orgazmik yiyecek." Hani bazı yiyecekleri yerken öyle bir zevk alırsın ki, bu lezzetten öte bir şeydir. Tanımlanamaz. Ruh halin değişir, hormonların faaliyete geçer, yüzüne kocaman bir gülümseme yayılır, dünyadan bi haber hale gelirsin. Eğer abarttığımı düşünen varsa, hiç bir yiyecekle bu kadar büyük bir bağ kurmadıysa çikolatalı sufe kesinlikle başlangıç için süper seçim olur.

Son zamanlarda çikolatalı sufle olarak kakalanan, "ısıtılmış brownie üzerine bir top dondurma" değil benim sözünü ettiğim hazırlanması uzun süren, ortadan yarık görüntüsüyle cezbeden, yarıklarına krema ve dondurma doldurarak yenilmesi gereken yoğun çikolatalı lezzet bombasından bahsediyorum ben.
Üstelik insanın aklının ucundan geçmeyecek bazı yerler gerçekten güzel yapıyor bunu. "Bier und wein" sloganlı Havelka'ya gidip de çikolatalı sufle yemek kimin aklına geLir mesela?! Gitmeli, yemeli. Yummy!


Çikolatalı sufle yerken aldığım hazzın boyutundan sonra "ben normal miyim yahu" diye korkup internetsel bir araştırma yaptım. Ve başlangıçta tırnak içinde bir alıntı yaptığım cümleyle başlayan , "Çikolatalı sufle masum bakışlı ama güzel kalçalı bir kumraldır, tabakta durduğu gibi durmaz, durmasın, duramasın" cümlesiyle biten "çikolatalı fetiş objesi" adlı şahane bir yazı buldum. Sufle yenilmeli ve bu yazı okunmalı!

Hiç yorum yok:

Pinterest'im

Instagram'ım