30 Kasım 2008

more than just a wedding



"Her genç kızın hayaLinde bir gün evLenmek vardır" derler hani, nasıL yaLan! Her gün onlarca hayal kuran, duyduğu gördüğü her şeyi denemek isteyen ben "bir gün evleneyim, düğünüm şöyle olsun böyle oLsun" diye planlar yapmadım. Düğünler çok klişe, çok birbirinin aynısı şekilde yapılmaya devam ediliyor. "Kır düğünleri" ilk başlarda farklı bir konseptti, hepimize ilgi çekici ve sıradışı gelmişti, amerikan filmlerindeki atın üstünde çıplak ayaklı gelinlerle bir bağlantı kurmuştuk... Sonra "kır düğünleri" de yaygınlaştı, sıra dışılığını yitirdi.
Derkeeen Nişantaşı'nda "Wedding Plus" diye bir mağaza açıldı. "More than just a wedding" sloganıyla... Ve sattıkları şeylere bakınca, onları kullanmak istedim, yani ben bile evlenme hayali kurdum. Sırf o neşeli t-shirtlardan giymiş bir adamla, jartiyer danteli takmış olarak kikirdeşme görüntüsü bile süperdi.

Evlenmek gibi çok sorumluluk yükleyen bir aşamaya bol eğlence ve oyun ekleme fikrini ve bu fikre sahip olanlara gerekli akseusuarları temin edecek bir mağzamız olmasını gerçekten sevdim.

Hiç yorum yok:

Pinterest'im

Instagram'ım