28 Şubat 2009

aLıp götürseen beniiii "heaven!"a! =)


Work& traveL şirketi kurup bizi Amerika'ya yollayan arkadaşım şimdi de eskiden gay-bar olarak nam saLmış heaven7'ın işLetmesine el atmış. Biz de cumartesi gecesi bir hayırLı oLsun ziyareti yapmaya gidecektik.

Dün her zamanki gibi iş çıkışı Taksim'de buluşmuş, yemeğimizi yiyip, yavaş yavaş içmeye başlamıştık. Sonra kendimizi heaven7'da bulduk. Beş dakika merhaba diyelim diye girdik, sabah 5'te çıktık. İstanbul'da severek gittiğim her yerin ortaya karışık hali. Türkçe pop ile electronic danslık müzikler süper mix.leniyor. "I kissed a girl i liked it!" diye bağırırken, "Benden sana ne köy olur ne de kasaba! Al her şeyini yanına..."diye eller havaya kalkıyor. DJ Esen, "Cahide"nin DJ'iymiş.

Bir dansçı kız var, epey başarılı, direğin tepesine kadar tırmanıyor. Hatta gaza gelirseniz, dansçı kız yokken direğe çıkıp dans etmeniz mümkün. Biz yaptık; bombaydı!* Ortam kesinLikLe abaza apachi dolu değil, öyle direkten inince "Bir içki?" diye adamlar yanaşma çabasına girmiyor.

Dünkü konseptli bir geceydi: "University Stress-Out Party" O yüzden yaş ortalaması Roxy'nin cuma gecesi gibiydi; ama cumartesileri daha da yükseliyormuş bu ortalama.

Bu gece de Heaven7! =)

Heaven7'da giriş ücreti bulunmamakla birlikte liste ile misafir kabul ediyor.
"Come as guests, Stay as Friend" diye açıklıyorlar bu durumu. (PS: Ben gitmek istiyorum da listeye nerden yazılıcam? diyen varsa bana mesaj uçursun iletişim bilgisi yollarım.)

Adres: Meşrutiyet Cd. Tepebaşı Pera Palas Oteli Karşısı - İstanbul

Hiç yorum yok:

Pinterest'im

Instagram'ım