22 Mart 2009

FICCIN ve MANTI


"Acıktım, ama daha fazla tavuk, sandiviç ve salata türevi yemek istemiyorum." diye isyan ettiğimiz günlerden biriydi. Et başta olmak üzere, kullanılan her üründe fazla seçici ve didikleyici tipler olduğumuz için, gelişigüzel bir "ev yemekleri" restoranına da dalamıyorduk ki, FICCIN hayatımızı kurtardı!

GS Lisesi'ni geçtikten sonra, İstiklal'in üzerindeki Housecafe'nin çaprazındaki Starbucks'ın arasından girdiğiniz anda o sokaktaki bütün restoranlar farklı farklıymış gibi görünse de hepsi aynı işletme. Kafkas yemekleri olarak geçse de, bizim damak tadımıza uygun olduğu tartışmasız.

Biz "Çerkez Mantısı"ndan yana tercihimizi kullandık ve bayıldık! Kayseri mantısından epeyce farklı, her tanesi tatlı kaşığı büyüklüğünde, çiğ börek şekilli bir mantı. Kıymalı veya patatesli olmak üzereiki farklı çeşidi var. Yuummmyyy! ,)

Hiç yorum yok:

Pinterest'im

Instagram'ım