31 Mart 2009

Martin Schoeller



Üstteki iki fotoğrafa taptım, kimmiş bu objektifin arkasındaki adam diye araştırma yapmaya niyetlendim. Eksisozluk'te bile sadece bir tanecik entry vardı hakkında.

Üsttekilerden sonra aşağıdakiLer o kadar da vurucu kareler değil; ama 1.si için gerekçe: Rihanna güzel kadın, 2.si için gerekçe: Yiyecek kıtlığı için güzel bir afiş olmuş, 3.sü için gerekçe: Benim aşklarımdan birinin en eğlenceli fotoğrafı bu!

Ayrıca o resme bakınca bugün Geveze'nin anlattığı fıkra geLdi aklıma: Çok lüks bir otelde kadın asansörle yukarı çıkarken, bir katta çok yakışıklı bir adam biner asansöre. Çıkacağı katın tuşuna basarken dirseği kadının göğsüne değer, "Afedersiniz, umarım kalbiniz göğsünüz kadar yumuşaktır ve beni affedersiniz."der çapkın çapkın. Kadın hemen cevap verir, "Umarım şeyiniz dirseğiniz kadar serttir. Oda numaram: 110"

: ))))




4 yorum:

sehrin kafasi dedi ki...

bende 2.fotodaki göz kırpan çocuga bayıldım onun kim oldugu hakkında bilgin varmı :) yada ona benzer birini tanıyomusun hahah :)

zillosh dedi ki...

daha "başarıLı"larını tanıyorum yavrummm : ) bosver bunu sen zaten de biLmiyorum kim oLdugunu ,)

ZET Fashion dedi ki...

2. fotodaki göz kırpan Heath Ledger.. Batman filminde jokeri oynadı, sonra intihar etti ve hayatını kaybetti. Şaşırdım bilmemenize

Fıkra da 10 numara :)

zillosh dedi ki...

: ))
@Zfashion: Gercekten biLmiodum ben! aaa joker bu muymus? aaa bu intihar mı etmis? soruları gecioo akLımdan su anda ,)

@milkseyk: ahah o artık yokmus, benim arkadaslarıma kaLdın :D

Pinterest'im

Instagram'ım