24 Nisan 2009

duvar kağıtları geri döndü!



Eskiden duvar kağıdı arabesk bir şeydi. Çok kalitesiz olurlardı, soyulup dökülürlerdi, zaten desen seçenekleri oldukça zevksizdi. Artık duvar kağıtları hem boyadan ekonomik, hem de mekana ruh katıyor. İstenen her renk ve desende duvar kağıdı bulmak mümkün.

Fiyatları hakkında henüz bir bilgim olmamakla birlikte, en orjinal ve eğlenceli duvar kağıtları Studio Nommo'da. Üstelik eğer var olan duvar kağıtlarından hiç biri ilginizi çekmezse beğendiğiniz bir deseni veya fotoğrafı da duvar kağıdı haline getiriyorlarmış.








Summer Son (Giorgio Moroder Radio Mix) - Texas

2 yorum:

Ayşegül dedi ki...

Duvar kağıtları kadar artık duvar etiketleri de çok moda. Düz beyaz duvarın üzerine bile değişik desenlerde ve eğlenceli etiketleri yapıştırmak eminim harika durur..
Yeni odam için de, son trendim; şablonlar oluşturup bunların üzerinden rengarenk boyalarla boyamak.. bir duvar sadece mavi tonlarında patilerle dolu olacak =)
Bunu annemle beraber yapmak daha da eğlenceli olacakkk!

zillosh dedi ki...

Suvar stickerlarına karşı şevkimi 6 ay sonra kenarlarının kalkması ve bazılarının düşmesi problemi ile karşılaştığım için yitirdim...

ama şablon & boya faslının hem yapış aşamasının hem de bitmiş halinin çok güzel olacağından eminim! ,) bitince BAKKAL'a bir foto beklerizzzz : )

Pinterest'im

Instagram'ım