12 Haziran 2009

Beckham'ı Armani içindeyken arzulamayan?

İnternetin ne kadar önemli bir "güç" haline gelip gazete& tv imparatorluğunun tahtını salldığı şeklinde başlayan, internetsiz günlerime nostaljili yollamalar yapan, bloglar ve mail listesi yoluyla çalışan gunluk havadis siteleri yayıldığından beri dergilerin bana çok boş içerikli ve çok aynı geldiği için artık hiç dergi almadığımdan bahseden bir yazı yazmaya başlamıştım.

Sonra alttaki yazıma ilişti gözüm. Blogun adı "Bir doz minik güzel şey" oysa ki ben doz aşımını abartmışım üst üste altın vuruşluk dozaj dayıyorum size! Çok pardon ya... İnziva programı uyguluyorum da kendime evde. Enerjimi harcayacak uğraşım yok yazıp duruyorum. Günlük bloguma upuzuuun bir post, üstüne bir köşe yazısı yazdıktan sonra geriye kalan bütün yazma şevkim burada patlıyor! O yüzden o yazıyı yazmaktan vazgeçtim, fikirleri bir kenara not ettim. Çok merak ettiyseniz ilerleyen günlerde Tempo24'ten okuyabilirsiniz : ))

Upuzun yazım yerine Beckham & Armani ortaklığının yine şahane olmuş sonucunu sunuyorum, karşımdaki apartmana da bu billboard'tan istiyorum. Her sabah bu resme karşı gözlerimi açasım var!





3 yorum:

sehrin kafasi dedi ki...

valla bana hiç çekici gelmedi ben daha ezik tiplerden hoşlanıyorum sanırsam :)

zillosh dedi ki...

hahaha bu resimdeki veya benzeri sana gelirse çekinmeden bu tarafa yönlendirebilirsin öyleyse janmm : ))

sehrin kafasi dedi ki...

ok yavrum sende daha ezik çirkin fln bişe gelirse bana yönlendirebilirsin hahaha :)

Pinterest'im

Instagram'ım