11 Haziran 2009

Perez Hilton

Perez Hilton 2006'dan beri bizimle. Üstelik kendisi dünyanın en çok para kazanan blog yazarları listesinde ilk onda yer alıyor. Gay halleri ve magazin haberleriyle gazeteler üzerindeki etkisi sebebiyle "queen of all media" olarak da anılıyor.

Bu aralar Türk magazini de kendisini takip ediyor sanırım, bizim medyada da adını sık duyar oldum.


Yaptığı şey bildiğimiz paparazilik, magazincilik. Ama bizimkiler gibi izleyeni / okuyanı "geri zekalı" yerine koymuyor, tam tersine çok ince esprilerle vuruyor, kahkahalar attırıyor.



Kimi zaman hiç metni okumanıza gerek kalmıyor, fotoğrafın üzerindeki oynamaları yetiyor:



Kimi zaman gerçekten çok güzel yakalıyor. Örneğin aşağıdaki resimde David Beckham'ı karşılayan bir Yeni Zellandalı yerli var. Perez'in yorumu: "Ben o adamı, bronzlaşmış ve silikonlarını çıkarmış olan Victoria sandım"




Victoria Beckham’ın adını "Airport Posh" koymuş zaten. "Havaalanlarını kendisinin catwlk'u sanıyor galiba. Kadının kesinlikle anlamadığı bir şey varsa seyahat etmenin konseptinin rahatlık olduğu..." diye açıklıyor bu ismi neden koyduğunu da...

Airport Posh'un zayıflığına da takmış halde, kurabiye filan ye, diye gaza getiriyor kadını. Gaza gelen okuyucu oluyor, Victoria'da bir değişiklik yok o ayrı.

They look like two twigs inside some Christian Louboutin heels.
Please, eat a cookie or something.
Cookies = good!



"The Amy Winehouse Drunk Ass Bitch Ward" gibi ilginç tanımlamalar yapıyor.

Angelina Jolie'ye doğum gününde " Sadece 34 yaş? O kadar çok şey yaptı ki hayatında. Oscar, Brad, çocuklar, dünyayı kurtarmak..." diye takılıyor.

Bir tek GaGaLiciousness!!! dediği Lady Gaga'ya hiç laf yok.

Fazlası bayar, ama arada sırada iyi vakit geçirip gülmek için harika bir seçim. Perez Hilton ile biraz zaman geçirmek için tam buraya bir tık yeter! Perez'e dalıp beni ihmal etmeyin ama! ,p



1 yorum:

Adsız dedi ki...

Hıh! Sezen varken başkasına ne hacet?!

Pinterest'im

Instagram'ım