27 Ağustos 2009

Sadece daha çok eğlenmeyi öğreten üniversite!!




Blogumu takip edenlerin pekala bildiği üzere bir süredir Yunanistan'da AEGEE denilen derneğin uluslararası etkinliklerinden biri olan yaz üniversitesindeyim. Yaz üniversitesinin bizim üniversiteler kadar ciddi olmayacağını tabii ki biliyordum; ama dürüst olmak gerekirse bu kadar eğlenceli ve bu kadar çılgın olabileceğini aklımın ucundan bile geçirmemiştim.

İki haftadır gecede yalnızca 2-3 saat uyku uyuyup, şehriyle adasıyla, gündüzüyle gecesiyle, club'ıyla müzesiyle Yunanistan'ı köşe bucak keşfediyoruz. Her katılımcının kendi ülkesinden getirdiği içkilerle yapılan European Night'ta Ukrayna'nın acı biberli vodkasından, İtalyanların kremalı Limoncellosuna kadar 30 çeşit alkolden bir shot içmek; Yunanistan'ın Rahmi Koç'u kıvamındaki Tsakis'lerin misafiri olup 42milyon euroluk bir yatta misafir edilme fırsatı yakalamak; yaramaz oyunlar oynamak; bu arada kültürel pek çok aktiviteye katılmak.... Derken normal hayatımdan çok uzaklaştım. Bağımlılıklarımdan ikisi (internet ve yazı yazmak) tamamen hayatımdan çıktı, diğeri (kahve) Greek Frappe ile daha da şenlendi.

İki haftaya bir sürü beach, bir sürü club, şişelerce alkol, onlarca kültürel workshop, onlarca GBlık fotoğraf, bir sürü kahkaha ve hatta bir de aşk sığdı! Artık yeniden bilgisayara ayırabilecek zamanım var. Anlatılacak da çok çok şey var.

Dün gece otel çarşaflarını kıyafet niyetine giyip, şarap ve üzüm tüketerek yaptığımız "filozof kılıklı sarhoşlar" partisinden fotoğraflarla yeniden merhaba!


PS: Yukarıdaki foto bir aşk anı değildir. Ödül törenidir. Mr. and Ms. Bootilicious (evet benim =)) ) seçilenlerin ödül olan cookie'yi paylaşma anıdır =))




Share/Save/Bookmark

8 yorum:

Adsız dedi ki...

hoşgeldin :)

Pell-in dedi ki...

dun gece google fotoğraf galerine fotoğraflarını eklediğinde "sonunda Sezen dönmüş"dedim sabaha bekliyordum böyle post=)
Hoşgeldinn

Köy çeşmesi dedi ki...

hoşgeldin,bekliyoruz artık:)

zillosh dedi ki...

teşekkür ederim hepinize en en en kocaman!! =))

Adsız dedi ki...

Cok eglenmissin belli^.^ Daha cok fotograf gormek isterdim ama:(

zillosh dedi ki...

hiç merak etme janmmm SU'nun bitmiş olduğuna kendimi psikolojik olarak inandırmayı başarır başarmaz tatilim hakkındaki post.lara başlayacağım. Yüzlerce fotoğraf eşliğinde =))

Jones dedi ki...

Ay bana noluyorsa kalbim küt küt okuyorum yazla ilgili postları :) Aklıma Hollanda günlerim geldi sanırım :)
Off feci gidesim geldi bir yerlere yaa..

zillosh dedi ki...

hahahah ben hollanda gezisi bittikten sonra hiç bir şey hatırlamadığım için daha doğrusu hatıladıklarımın hangilerinin gerçek hangilerinin halüsinasyon olduğunu bilmediğim için İstanbul'a dönüş pek koymamıştı =))) ama bu sefer kalbimi de aklımı da "komşu"da bıraktım =))

gitmeek güzeldir, iyi gelir dicem sen uçak bileti bakmaya başlayacaksın. biliyorum çünkü bendensin =))

Pinterest'im

Instagram'ım