04 Eylül 2009

Bu blogta günün şarkısı uygulaması başlamıştır!


Yine uyku tutmayan bir gece... Saatler 02:47'yi gösterirken ben _yukarıda fotoğrafını gördüğünüz_ son derece kalorili bir abur cubur tabağını mideye indiriyorum.



Hani insanlar yaz başlarken kilo derdine düşerler filan ya; bende durum tam tersi. Yazın iştahım kesiliyor, deli gibi yüzüyorum, deli gibi dans ediyorum, vücudum fitleşiyor. Kanıtım yukarıdaki fotoğraf! Benim için kilo derdine düşme zamanı yazın bittiği aylar. Ders çalışırken, yazarken, iş yaparken hep oturuyorum ve hep yiyorum. Derhal bir spor salonuna yazılmam ve geçen kıştan farklı olarak sadece yazılmakla kalmayıp gidip arada spor yapmam lazım! =)

Bu blogda yeni bir uygulama başlatmaya karar verdim. (Blogun en güzel tarafı canım ne isterse onu yapabiliyor olmam!) Her gün yazdığım post.un dışında bir de "günün şarkısı" yollayacağım. Tarz olarak her günkü şarkı bir diğerinden çok alakasız olabilir; çünkü ruh halime göre her telden müzik dinleyen biriyim.

Bir önceki post.ta arka fonda çalan şarkının sahibinden bir başka parça ile başlıyorum:


Bang Gang - Stop In The Name Of Love
Yükleyen barbecul - Yüksek çözünürlüklü video keyfini yaşayın!
Bir de çok alakasız olacak biliyorum; ama ten rengi ayakkabı bacakları epeyce uzun gösteriyormuş; bugün bunu da keşfettim.
Bir de ballı süt içeyim de uyku gelsin bulsun beni!!
Sizin şu anda mışıl mışıl uyuduğunuzu ve bunu sabah okuyacağınızı varsayarak; günaydın! =)

6 yorum:

Bugra dedi ki...

Cashback'de tanı$mı$tım ilk defa bu grupla. Gerçekten güzel parçaları var.

Ve.. Klipleri de bir o kadar ilginç :)

$u günün $arkısı olayı da ayrı bir ho$ olmu$ kesinlike!

Bekliyorumm :)

Ayrıca, iyi geceler :)

beti dedi ki...

Ya çok merak ediyorum,bacakların nasıl böyle parlıyo,nası bi krem kullanıyosun.Çok kızsal acil bi problem bi aydınlativer piliizz:)

Adsız dedi ki...

Abur cubur tabagin super. Ben onu yesem buradan oraya tazmanya canavari misali done done gelirim heralde ^.^

Pinor Çen dedi ki...

Ben de tabağa bittim yaa :D Onu yedikten sonra uyuyamaman gayet normal tabii :D

zillosh dedi ki...

@ buğra: nerelerdesin sen?! =p her seferinde bu kadar şahane parçalar bulamayabilirim... en ruh halimi veya günün anlam ve önemine cuk oturanını buLmaya çalışacağım =))

@ beti: sally hansen'in her türlü bacak ürünü muhteşemdir. ancak benim kredi kartlarımı ödemekte olan eczacı annem bacak spreyine 75TL ödemekten baygınlık geçirince minik "üretim alanı"na ilaç için değil kozmetik için girdi. badem yağından aloe veraya papatya özünden palm yağına her şeyi içeren ve benim vazgeçilmez parfümümle uyumlu olarak hindistancevizi kokan bu ürün çıktı ortaya. =)) haha sonra bana özel olması gereken bu ürün kendi çapında yayılmaya başladı! =))

@mizz oz: aburcubur tabağı benim hayatımın anlamlarından biri sanırım. bugün de taze meyveler üzerinde dondurmalı bir tabak yedim. malesef foto makinem benimle değildi!

@ chen: hahah haklısın walla;sabahı gördüm!! hatta benim mutfağım ile karşı komşunun mutfağı karşılıklı bakıyor. Benim sahura kalktığımı sanıp "allah kabul etsin" diye bile seslendi. İtiraf ediyorum bozuntuya vermedim =))

Bugra dedi ki...

Ah, sorma !

Bugüne kadar zaman ile aramız pek iyi değildi.. Ama kaybolmadım bir yere, buralardayım :)

Bu günün $arkısını da merakla bekliyoruz efenim.. :)

Mutluluklar!

Pinterest'im

Instagram'ım