01 Eylül 2009

Mushaboom artık 1 yaşındasın!! =))


Bu bloga tam bir yıl önce başlamıştım. İlk ay (eylül 08) 7 tane post yazıp sonraki bir ay (ekim 08) hiç yüzüne bile bakmamışım; ama sonra nasıl olduysa bir şevk gelmiş. Her gün en az bir post yollamışım.

Şimdi ise resmen hayatımın bir parçası bu blog. Yazmadığım zaman kendimi eksik hissediyorum. Bir yerde güzel bir şey gördüğümde hemen bloga koymak için fotoğrafını çekiyorum, enteresan bir yazı okuduğumda bir kenara notlar alıyorum.

Aynı zamanda beni daha keyifli yaşamak için de kamçılıyor. Yeni bir yere gitmediysem, yeni bir kitap okumadıysam, yeni bir film izlemediysem veya herhangi bir şey keşfetmediysem yazacak bir şeyim de olmuyor. O yüzden blog yazmak, hiçbir şey yapmadan gün geçirmemi engelliyor.

Bu blogu yazmaya tamamen kendim için başlamıştım. Amacım evdeki defter yığınını azaltmak, aldığım notları daha kolay ulaşabileceğim bir formata dönüştürmekti. Sonra birilerinin yazdıklarımı okumasına bayıldığımı ve beğeni mailleri almanın dünyanın en güzel şeylerinden biri olduğunu fark ettim. Artık "sadece kendim için" yazıyorum demem büyük bir yalan olur. =) 78 izleyenime ayrı ayrı birer kocaman teşekkür öpücüğü yoLLuyorum bu gün!

Ufacık bir gülümseme oturtabiliyorsam yüzünüze, yeni bir şeyler keşfetmenizi sağlayabiliyorsam, bazı şeyleri yapma gazı verebiliyorsam; daha nice birlikte yıLLara!! =))


Ayrıca bu blogun birinci yaşı, yeni gazete köşemin de ilk gününe denk geLmiş oldu: Artık iki bebeğim var, biri bir yaşını doldurdu; diğeri bugün doğdu! =)

Yeni doğan bebeğimle tanışmak için tam buraya bir tık!!

Share/Save/Bookmark

6 yorum:

Adsız dedi ki...

nice yıllara =)

julie dedi ki...

nice yıllara :)

Pell-in dedi ki...

nice senelere beybi =)

Adsız dedi ki...

Ben de senin blogunu kesfettigimde cok sevinmistim su tipik kiz bloglarindan olmadigi icin.

Daha nice senelere ^.^

beti dedi ki...

Valla geziyorum,eyleniyoum,minik minik aşklar yaşıyorum seninle.Hergün sabah bi posta yiyorum mantarımı...
Şevkin hep devam etsin.

zillosh dedi ki...

nasıl bıcır bıcır oluyorum bunları okudukça!! en keyiflisinden günler sizin olsun! =)

öpücük hepinize =)

Pinterest'im

Instagram'ım