11 Ekim 2009

Ece ve Sezen ile tanıştınız mı?

Ece ve Sezen, AGM 2010 İstanbul projesinin PR işlerini yürütmeyi üstlenmiş iki hatun. PR işleriyle çok alakasız olmamakla birlikte, "tozunu yuttuk, yaladık yuttuk bu işleri" gibi bir durumları da yok. Tanıtım için farklı yollar denemek ve aynı zamanda eğlenmek de istiyorlar.





Burada adı geçen Sezen ben olduğum için 3. çoğul şahış ağzıyla konuşmak da garip oldu biraz, hemen değiştiriyorum. : )

Bizim pek keyifli ofis hayatımızın arka yüzünü takip etmek, Nisan 2010'da yapılacak Erasmus Student Network kongresine gerçekleşinceye kadarki süreç için planladığımız Sirkeci Garı'ndaki Erasmus partyden, freezing mob gibi eğlenceli workshoplara, fotoğraf yarışmalarından ekibimize dahil olma fırsatlarına kadar her şeyden haberdar olmak için iki amatör PR'ın blogunu kullanabilirsiniz.

Süslenip püslenip gece dışarı çıkıp, sağınızı solunuzu kesmekten sıkıldıysanız; ama yine de eğlenceye doyamıyorsanız; "yaratarak ve üreterek eğlenmek" kavramını hepbirlikte dolduralım. Beyin fırtınalarını hepbirlikte yapalım, proje ve fikirlerinizi konseptimize dahil edebildiğimiz sürece beraber hayata geçirelim.

Siz iyisi mi bir an önce Ece ve Sezen ile tanışın! : )


Share/Bookmark

4 yorum:

Ayşegül dedi ki...

Nee PR mıı?? En sevdiğim şey...
Bol bol kolay gelsin..
Sevgiler.

gRanGe dedi ki...

ne PR'mı bakınız 3/5 gün öncem =) gene azıcık arkamdasın sezo geneeeee
http://icindengelenlerlekamuyaacikbirsinan.blogspot.com/2009/10/pr-bunalm.html
ilk cümlem için özür dilerim şimdilerden =)))

zillosh dedi ki...

@ ayşegüL: hahah şimdiLik işin sohbet muhabbet eğlence kısmındayız bizim de "pek sevdiğimiz" bir şey oluverdi; ama sonra evet bu kolaygelsinlere ihtiyacımız olacak eminim : ))

@ grange: bebeyimm ben sana ürün satmicam ki partileri eğlenceli workshopları duyuracağım. seveceksin bizim PRlığımızı o post.un dibine de "edit" diye not düşeceksin sonra : )

LoLLa dedi ki...

alllaaam belki belki ben de İzmir ayaginiz olurum seneye ;)
godddddd plsssss pls pls (tanriylaDialogtuBu ;))

kissessss honey .)
luvYa

Pinterest'im

Instagram'ım