09 Ocak 2010

Las Vegas konseptli hediye kime gidiyooor? =)


Hediye vermek ne kadar keyifliyse, hediyeyi kime vereceğimi seçmek o kadar sıkıntılı bir süreç oldu. "Ahh keşke bu paketten elimde bir sürü olsa da her katılana verebilsem" diye düşündüm.

Seçim kriterim ne olacaktı? Kış hakkında bir şeyler yazmanızı istediğime göre kura çekmek yerine en güzel cümleleri yazanı belirlemem daha yerinde olabilirdi. Peki en güzel cümleleri yazan derken neyi kriter alacaktım? Kendi hislerini kelimelere en güzel dökeni mi seçmeliydim, yarışmadan en güzel bahsedeni mi, yoksa kendi hislerime en yakın bulduğum kişiyi mi?

İşin içinden çıkamayınca buraya eklenen linklerdeki ve mailime gelen bütün yazıları print ettim. Çok yakın bir arkadaşımın yanında aldım soluğu. Hem benden daha objektif olarak yaklaşabilirdi, hem de en "doğru" seçim kriterini belirlememe yardımcı olabilirdi.
Sonuçta ne mi oldu? Herkes kazandı!!

Böyle bir yarışmaya katılıp ödülü kazanamamak çok sinir bozucu oluyor. (Ben yaşadım biliyorum.) O yüzden işi "şans" boyutundan biraz çıkarmak için şöyle bir fikri geliştirdim: Bu hediye konseptlerini her ay düzenlemeye niyetli olduğuma göre, işi "kupon biriktirme" gibi bir formata soktum:

Açıklama üzerinde yazıyor aslında; ama bir kere daha anlatayım ben. Bu yarışmada "kazanan" kişi siz değilseniz, yukarıdaki fotoğrafı bilgisayarınza kaydedin ve boşluğa yarışmadan bahsettiğiniz linki yazın. Bunlardan beş tane edindiğinizde hediyeniz de elinize ulaşacak. =)




Asıl kazanan kim peki? Yaz ve kışa dair hislerini harika anlatan bir yazı yazmış olan Nazlı!
Soyadını bilmiyorum, ama mail adresinden anladığım kadarıyla Yılmaz olduğunu sanıyorum. Nazlıcığım bana posta adresini maillersen hediye paketini çarşamba günü kargoya veriyorum! =)

Amorti misali hediye nedir ve kimindir?

Bunun dışında Las Vegas konseptli hediyenin dışında bir kişi daha yine Las Vegas'ta başka otel kumarhanelerinde oynanmış iskambil destesi kazandı. Bu da amorti misali bir hediye. Kuranın sonunda çıkan kişi: Cecilia!
Aynı şekilde posta adresi rica ediyorum : )


Bir sonraki hediye paketi hakkında ipucu:

3 yorum:

cecilia dedi ki...

aa bu benim blogda kazandığım ilk hediyem biliyormusun. Çok sevindim :) demekki bi şansım varmış, hemen adresimi yolluyorum, teşekkürler ;)

Dominika dedi ki...

tebrikler :))

zillosh dedi ki...

@ cecilia: ama adresini hala biLmiyorum ben =) e.sezenturker@gmail.com'a yollayabilir misin?

Pinterest'im

Instagram'ım