14 Temmuz 2010

yarım kalmışlar gibi arsızım sevişine!


Gün geçtikçe daha uykusuz ve daha keyifli oluyorum. Bu aralar şansım da yerinde sanırım müthiş insanlarla tanışıp duruyorum. Hepsi ayrı bir kafada, hepsi ayrı eğlenceli. Daldan dala zıplıyorum, yatağımla sabaha karşı anca kavuşabiliyoruz, yine de sabahın köründe tıpış tıpış adliyenin veya ofisin yolunu tutuyorum. Üstelik beni bile şaşırtacak kadar seviyorum işi, yazınİstanbul'da kalacak olmak bile söylenme sebebiyken çalışan ve mutlu bir hatunum. (Popo kaşıma, tahtaya vurma molası :) )

Adliyedeki ilk ayımı doldurdum, savcılıktan ağır ceza mahkemesine geçtim. "Ağır ceza stajı gözlemlerim #1: istanbul'daki kır saçlı, hala yakışıklı orta yaşlı Richard Gere'imsi adamların hepsi tutuklu! Neymiş? Çıtırlardan aynen devammış!"

Ofiste de bir Gülay Ablamız var, sağolsun leziz Türk kahveleri ile beni ayıltıveriyor. Sonrası da filtre kahve desteği ile geçiyor:


Ayrıca genellikle yaz gelince terk edilen bir şehre dönen İstanbul'un da bu sene hakkını teslim etmek lazım. Birbiri ardına şahane konserler bir yana, insanlar artık içmek ve gezmek için haftasonunu beklemiyorlar kesinlikle. Dün günlerden salı olmasına rağmen, Asmalımescit tıklım tıklımdı, üstelik sadece iş çıkışında değil, gece yarısından sonra bile!

Başka başka...
Ihmm IKEA'nın mini gofretlerine tutuldum bu aralar:


Sıkıldım Satıyorum bu gece yarısı kapanıyor. Niyetiniz varsa, elinizi çabuk tutun, bir şeyler kapın derim. Ben biri Adidas, diğeri Kipling iki muhteşem çanta, bir de beyaz gömlek edindim %50 indirimden. (Fotoğraftan da belli artık gözlerimi zor açık tutuyorum. =) )


Athena'nın son albümü beni çok eğlendiriyor bu günlerde. İnanılmaz tatlı sözleri olan şarkılar var. Başlık da "Pis"in sözlerinden...



Bu hafta bir de yukarıda gördüğünüz müthiş cici yere misafir oldum, bütün kurtlarımı da orada bıraktım. Kendisini tanımıyorsanız bile yaptığı müthiş işlerin bir kısmını biliyorsunuzdur. Üstelik farklı yönleri de açığa çıktı, harika mızıka çalıyor ve Ooooo oooo oooo! u can't touch this! dansı yapıyor. Ona "götü kalkık" diyenler utansın! :)



Oldukça bomba planlar var kafamda. Her an beni evlenirken / taşınırken / göçerken görebilirsiniz!!!

Günün şarkısı da bilet kalmayan konserinin şerefine Buika'dan geLsin: TIK!

3 yorum:

Ezgi dedi ki...

Benim masanmda karman karışıktır hep:)en saçma şeyler bulunur. mesela şu an bakıyorum da;çay kaşıkları kupalar,bilimum kremler,bebek pudrası:)
bir de mail göndermiştim?

Pell-in dedi ki...

mehmet turgut'un stüdyosuna benzettim ama dogrumudur?

zillosh dedi ki...

ezgicim, karışık masalar kesinlikle daha eğLenceli daha kurcalanası bence zaten :)) ama bebek pudrası çok iyiymiş :))

pelincim, helal olsun demek kalıyor geriye :)

Pinterest'im

Instagram'ım