25 Mart 2011

molalar, yasaklar, fikirler, yeniler


Uzunca bir aradan sonra merhaba!

Bu ara biraz benden kaynaklı (yoğun iş temposu, white mill'in ortasında bayılıp sağlıksal panik yaşamalar vs vs) biraz da hala internetin sınırları ne olmalı çizememiş ve yasaklayıcılığı esas almış hukuk sistemimizin Blogger'ı yasaklamasından kaynaklandı.

Sayfada çıkan uyarı "bu site yasaklanmıştır" şeklinde olunca, "Ne halt yedin de senin siteni yasakladılar ki?" diye soranlara da hak vermek lazım. :))





Bu yasak bir doz minik güzel şey'e bir yavru kazandırdı: bir doz istanbul!*
Bu blog ilgimi çeken, hoşuma giden, keşfettiğim her konuyu kapsarken, bir doz istanbul! sadece İstanbul keşiflerimden oluşan daha kısa yazılar içerecek ve sanırım bu blogtan daha sık güncellenecek.





Bir de evi güzelleştirme çabalarının sonu olmadığını anladım. İnsanın evde zaman geçirdikçe eve daha özenesi, özendikçe daha çok evde zaman geçiresi geliyor. Design Sponge'tan daha önce bahsetmiştim, benim için inanılmaz bir ilham kaynağı. Piyasadaki pek çok dekorasyon dergisinden de çok daha iyi olduğu konusunda da oldukça ısrarcıyım. Eski mobilyaların doğru dokunuşlarla, yeni alınabileceklerden çok daha güzel olabileceklerine ikna etti beni.

Babaannemden kalma el oyması detayları olan bir berjer koltuk, İMÇ'de geçen saatlerin sonunda bulunan arzulanan kumaş ve annemin inanılmaz yardımı birleşince Mushaboom'a (evimin adı da Mushaboom evet) çok hip bir parça daha katılmış oldu. Artan kumaştan da şahane yastıklar ortaya çıktı.

 (Kırmızı sehpa IKEA, saksıda açelya Aşk'tan hediye)


Keyifli kalın :)

Hiç yorum yok:

Pinterest'im

Instagram'ım