24 Kasım 2011

Bazılarının işi sadece MELEK olmak…

Zaman zaman yazılarımda "yogitam" diye bahsettiğim biri var biliyorsunuz. Hayatında tesadüflere ayak uydurarak oldukça radikal değişiklikler yaparken, İstanbul'a taşındığında yine tesadüfen benim ofisteki oda arkadaşım olmuştu ve birlikte yogaya başladığımızda aramızdaki ilişki iş boyutunu oldukça aştı. Hala meslektaşım, ama kendisi ile paylaştıklarım meslektaşlıktan çok öte. Benim modaya karşı anti duruşum bazı hemcinslerimi çok rahatsız ederken, o da 'eurocuklarını' bozdur bozdur kıyafetlere yatırırken, "Kıyafetlerle ilişkini onlara sahip olmaktan, onları yazmaya çevirsen ya" esprilerimiz sonucunda, kendisi konuk yazarımız olarak Mushaboom'da, huzurlarınızda:


Bu benim ilk yazım! Canım arkadaşım seni konuk blogger yapalım dedi, ben "ufff! puff! ben yazamam ki" dedim ve sonunda nasıl oldu anlamadım buradayım. İlk edebi eserimde(!) sizlere meleklerden bahsetmek istiyorum, evet evet gerçekten de meleklerden, yani aslında Victoria’s Secret`in meleklerinden ;)

Yakında Türkiye’de Nişantaşı’nda ilk mağazasını açacak olan Victoria’s Secret, 9 Kasımda, 2011 yılının merakla beklenen meşhur ve görkemli showunu gerçekleştirdi.


Türkiye’de Yılbaşı gecelerini evde geçirenlerin vazgeçilmezi olan, tüm kadınların biraz fesatlıkla ama genelde hayranlıkla izlediği, vay anasını bunlar kadınsa biz neyiz acaba diye sordukları meleklerle karşınızdayım.


Ülkemizde en çok tanılan baş meleklerden Adriana Lima ablamız defileden bir kaç gün önce yaptığı açıklama ile şahsen benim yüreğime indirdi. Şöyle ki, ablam defileden 6 hafta önce sadece yeşil sebze yiyip günde 2 saat spor yapıyormuş. Bu kadarla da kalmayıp podyuma çıkmadan 12 saat önce su bile içmiyormuş ve tamamen aç ve susuz halde podyuma çıkıyormuş. Kızımız umarım bir gün show sırasında açlıktan ölüp gitmez.






Ama açlığına rağmen Acun sayesinde Türkiye’de ününe ün katan Adriana Lima, her zamanki gibi o gece de nefes kesti.




Genel olarak bu sene neon renkli kanatlar, pırıltılar, deniz kabukları ve süper kahramanlar podyumdaydı. 






2.5 milyon dolar değerindeki özel hazırlanmış sutyeni taşımak bu sene Orlando Bloom’un güzel eşi Miranda Kerr’e nasip oldu.
Daha fazla detayı yılbaşı aksamı televizyonda sevgililerinizin dikkatini dağıtmaya çalışarak yada meleklerin dedikodusunu yaparak incelersiniz :)


Maalesef artık showlarda göremeyeceğimiz, ancak bir melek olarak ünlenen güzelleri de burada es geçmek istemiyorum. Örneğin bir Gisele Bündchen’i nasıl unutabiliriz? 7 yıl meleklik yaptıktan sonra daha fazla maaş istediği ve alamadığı için sözleşmesi yenilenmedi ve bu yüzden melekliğe veda edip evinin kadını çocuğunun anası oldu. (Bu arada baş meleklerin fiyatı 5 milyon dolarcıkmış, üstünü vermiyorlarmış. Yazık yaaa açlık sınırında çalışıyorlar ben de olsam giderdim!)




Bu senedeki önemli kayıp ise benim pek bir beğendiğim 3 çocuk annesi Heidi Klum. Kendisi 11 yıl sonra melekliğe veda etti, sırası gelmişken onu da buradan saygıyla anıyoruz.

Aç, susuz ve çok zor şartlar altında melek olma şansını elde eden 2011 yılının güzel melekleri, yılbaşı aksamı evde olanlar ve bu kadarı bana yetmedi diyenler için cnbc-e sayesinde evlerinize konuk olabilir benden söylemesi…

1 yorum:

cerenim.com dedi ki...

pek guzeller

Pinterest'im

Instagram'ım